NAW Gegevens

Bert Kruijer Financiele diensten b.v
Hoofmeester 27
9951LA Winsum
Tel: 0595-443125
Fax: 0595-442739
Email: bert@bertkruijerfd.nl
info@bertkruijerfd.nl

AFM vergunningnummer: 12039786
HOME


Welkom op de internetsite van Bert Kruijer Financiële Diensten B.V.
Als financieel adviseur sta ik garant voor deskundigheid en onafhankelijk advies in een begrijpbare taal voor alweer meer dan 20 jaar.

Ik kan u rondleiden en adviseren in de financiële wereld die steeds complexer wordt waarbij ik de mogelijkheid heb om samen met U keuzes te maken in de producten van vrijwel alle verzekeraars en banken in Nederland. U kunt hier denken aan verzekeringen voor de particulier en de ondernemer maar ook op alle andere gebieden zoals hypotheken , pensioenen en financieringen.

Wilt U uw zaken graag on-line regelen? Dat kan ook bij Bert Kruijer Financiële Diensten B.V. Op deze internetsite kunt U zelfs verzekeringen on-line aanvragen, premies zelf berekenen, wijzigingen doorgeven en een schade melden.

Uiteraard kan ik u persoonlijk bezoeken zoals U van mij gewend bent, ook deze keuze kunt U hier aangeven door het invulformulier verzoek tot afspraak in te vullen en verzenden , ik zal dan contact met U opnemen voor een afspraak. Uiteraard kunt u mij ook bellen voor een afspraak.

In het kader van de nieuwe wet op de privacy(AVG) hebben we een privacy verklaring opgesteld.
Die kunt u hier raadplegen.


Aangesloten bij


Verwerkingstijd: 0.04 seconden