NAW Gegevens

Bert Kruijer Financiele diensten b.v
Hoofmeester 27
9951LA Winsum
Tel: 0595-443125
Fax: 0595-442739
Email: bert@bertkruijerfd.nl
info@bertkruijerfd.nl

AFM vergunningnummer: 12039786
Autoverzekering


WA, WA-extra of All-risk?

Een WA dekking ( wettelijke aansprakelijkheid) is standaard verplicht wanneer u een motorrijtuig op kenteken heeft of met een motorrijtuig gaat rijden. Bij een WA dekking is er uitsluitend dekking voor de schade die uw tegenpartij lijdt , wanneer u zelf schuldig bent aan het ongeval of botsing. Voor auto,s met een heel lage dagwaarde , doorgaans zijn dit vaak de oudere auto,s is een dergelijke WA dekking al voldoende.

WA-extra

Heeft uw auto toch een aanzienlijke dagwaarde dan kunt u uw WA dekking uitbreiden met een WA-extra dekking , ook wel beperkte cascodekking of mini casco dekking genoemd. In dat geval verzekert u de dagwaarde van uw auto tegen een aantal gebeurtenissen zoals : inbraak of poging tot inbraak van het voertuig, diefstal , brand en ruitbreuk. Doorgaans is bij deze schadegevallen geen eigen risico van toepassing.WA All-risk

Voor nieuwe auto,s en auto,s die vrij nieuw zijn en dus een behoorlijke cataloguswaarde vertegenwoordigen is er de All-risk dekking. Deze wordt ook wel casco compleet of volledig casco dekking genoemd. Naast de dekking van verplichte WA en WA-extra is de All-risk dekking nog veel uitgebreider. De dekking bestaat dan ook uit uw eigen schade bij een aanrijding of vandalisme. Vrijwel alle risico,s zijn nu verzekerd. Vaak is er een eigen risico van toepassing.

Extra dekking

Naast bovenstaande verzekeringsvormen kan uw autoverzekering nog worden uitgebreid met een persoonlijke ongevallen inzittenden verzekering en een rechtsbijstandsdekking voor in het verkeer wat geen overbodige luxe is.

Als uw autoverzekering samen met andere schadeverzekeringen wordt ondergebracht in een verzekeringspakket krijgt u doorgaans meer premiekorting. Hoe meer schadeverzekeringen u in uw verzekeringspakket onderbrengt , hoe hoger uw korting kan oplopen. Uw korting kan daarmee oplopen tot maar liefst 12%. Kijk voor meer informatie naar de optie voordeelpakket.
Verwerkingstijd: 0.08 seconden