NAW Gegevens

Bert Kruijer Financiele diensten b.v
Hoofmeester 27
9951LA Winsum
Tel: 0595-443125
Fax: 0595-442739
Email: bert@bertkruijerfd.nl
info@bertkruijerfd.nl

AFM vergunningnummer: 12039786
Inboedelverzekering


Uw inboedel zijn alle inboedelzaken wat u in uw woning of bijgebouw zoals een fietsenschuur of garage heeft. De inboedel is dus een vrij ruim begrip want uw meubilair , elektronica , stoffering maar ook de fietsen in de fietsenschuur of garage vallen hieronder. Uw inboedel kan aan vrij veel risico,s bloot staan zoals: waterschade, brand, ontploffing, blikseminslag en b.v. inbraakschade wat helaas vaak voorkomt. Al deze risico,s die gedekt zijn, worden omschreven in de polisvoorwaarden van de inboedelverzekering. Met een inboedelverzekering beschermt u zich tegen dergelijke risico,s en nog veel meer , De inboedelverzekering kent zelfs een All-risk dekking waarmee de dekking van uw inboedelverzekering heel ruim geworden is tegen een extra premie.
Ook kan de inboedelverzekering met een extra dekking worden uitgebreid n.l. de buitenhuisdekking waarbij inboedel zaken ook gedekt zijn buiten de woning. Hiervoor is doorgaans wel een beperkte dekking van toepassing. Voor de juiste vaststelling van de inboedelwaarde en dus de verzekerde waarde van de inboedel is de inboedelmeter een goed hulpmiddel. Door juiste invulling van de inboedelmeter geeft de verzekeraar ook de garantie tegen onderverzekering . De inboedelmeter kunt vinden bij de optie formulieren downloaden.

Als u uw inboedelverzekering samen met andere schadeverzekeringen wordt ondergebracht in een verzekeringspakket krijgt u doorgaans meer premiekorting. Hoe meer schadeverzekeringen u in uw verzekeringspakket onderbrengt, hoe hoger uw korting kan oplopen. Uw korting kan daarmee oplopen tot maar liefst 12%. Kijk voor meer informatie naar de optie voordeelpakket.
Verwerkingstijd: 0.06 seconden