NAW Gegevens

Bert Kruijer Financiele diensten b.v
Hoofmeester 27
9951LA Winsum
Tel: 0595-443125
Fax: 0595-442739
Email: bert@bertkruijerfd.nl
info@bertkruijerfd.nl

AFM vergunningnummer: 12039786
Woonhuisverzekering


De woonhuisverzekering bestaat uit het woonhuis zelf maar ook alle bijgebouwen zoals de garage, fietsenschuur en de schutting etc. Bij het bepalen van de premie gaat de verzekeraar uit van o.a. de bouwaard van de woning b.v. betreft het een stenen woning of houtskeletbouw, zijn de verdiepingsvloeren van beton of van hout of is het dak van pannen of van riet. Ook waar de woning gelegen is bepaalt de premie.
De omschrijving van de woning is dus van groot belang en zal dus ook zodanig op de polis worden omschreven. De meest voorkomende gedekte schades zijn: waterschade, brand, blikseminslag, braakschade en ontploffing enz. De opstal of woonhuisverzekering kan zelfs een All-risk dekking hebben tegen een extra meerpremie, hierbij is uw woning dan heel goed verzekerd. Normaal valt de dekking van ruitschade ook onder de dekking van de woonhuisverzekering. Met de herbouwwaardemeter kan de verzekerde waarde van uw woning goed worden berekend wat tevens ook leidraad is bij eventuele schade. Door juiste invulling van de herbouwwaardemeter voor het woonhuis krijgt u ook de garantie tegen onderverzekering waardoor u te allen tijde goed verzekerd bent.

Als uw woonhuisverzekering samen met andere schadeverzekeringen worden ondergebracht in een verzekeringspakket krijgt u doorgaans meer premiekorting. Hoe meer schadeverzekeringen u in uw verzekeringspakket onderbrengt, hoe hoger uw korting kan oplopen . Uw korting kan daarmee oplopen tot maar liefst 12%. Kijk voor meer informatie naar de optie voordeelpakket.
Verwerkingstijd: 0.03 seconden