NAW Gegevens

Bert Kruijer Financiele diensten b.v
Hoofmeester 27
9951LA Winsum
Tel: 0595-443125
Fax: 0595-442739
Email: bert@bertkruijerfd.nl
info@bertkruijerfd.nl

AFM vergunningnummer: 12039786
Rechtsbijstandsverzekering


Het aantal rechtzaken neemt tegenwoordig alleen maar toe. Het kan daarbij gaan om veel verschillende zaken zoals een arbeidsgeschil, geschil op het gebied van een verkeersschade en of letselschade o.i.d. Zo zijn er nog veel voorbeelden te noemen. De maatschappij is steeds complexer aan het worden met alle wet en regelgeving en daarnaast zal de claimcultuur ook sterker worden waardoor u als particulier kwetsbaar kan worden.

Met een rechtsbijstandverzekering is het niet per definitie zo dat in alle gevallen je gelijk krijgt. De rechter bepaalt uiteindelijk wie er gelijk heeft en krijgt. De rechtsbijstandverzekering zal er wel voor zorgen dat de regels correct worden toegepast.
Bij de rechtsbijstandverzekering heeft u juridische bijstand bij een geschil. Het grote voordeel is dat u bijgestaan wordt door een jurist welke is gespecialiseerd op het onderdeel van uw conflict. Dit wordt door de verzekeraar vaak overgelaten aan een onafhankelijk rechtsbijstandsinstituut b.v. DAS rechtsbijstand. De verzekeraar draagt hierbij de kosten.

Als uw rechtsbijstandverzekering samen met andere schadeverzekeringen worden ondergebracht in een verzekeringspakket krijgt u doorgaans meer premiekorting. Hoe meer schadeverzekeringen u in uw verzekeringspakket onderbrengt, hoe hoger uw korting kan oplopen. Uw korting kan daarmee oplopen tot maar liefst 12%. Kijk voor meer informatie naar de optie voordeelpakket.
Verwerkingstijd: 0.01 seconden