NAW Gegevens

Bert Kruijer Financiele diensten b.v
Hoofmeester 27
9951LA Winsum
Tel: 0595-443125
Fax: 0595-442739
Email: bert@bertkruijerfd.nl
info@bertkruijerfd.nl

AFM vergunningnummer: 12039786
Aansprakelijkheidsverzekering (AVB)


Ondernemen betekent ook dat een ondernemer allerlei risico,s loopt net als een Particulier risico,s loopt. Als ondernemer ben je aansprakelijk voor alle handelingen Die in de onderneming plaatsvinden, ook ben je als ondernemer aansprakelijk Voor de handelingen van de werknemers.
Dus een goede aansprakelijkheidsverzekering dekt de ondernemer zelf maar ook Zijn werknemers. Zo kan een werknemer bij een cliënt schade aanrichten waar je Als ondernemer aansprakelijk voor bent. Daarvoor is de aansprakelijkheidsverzekering Voor ondernemers n.l. de AVB.

Een beroepsfout of verkeerd advies kan tot schade leiden bij een cliënt. Men gaat daarbij dan uit van een financiële schade, je kan daarbij denken aan:

* een architect maakt een fout in een bouwtekening, wat pas tijdens de bouw aan het licht komt waardoor de bouw een paar maanden stil komt te liggen.

* een advocaat die een cliënt onjuist voorlicht over de juridische consequenties van een concurrentiebeding in een arbeidscontract en de cliëntmoet hiervoor een boete betalen aan de ex-werkgever.

Zo zijn er nog vele voorbeelden te noemen.
Verwerkingstijd: 0.09 seconden