NAW Gegevens

Bert Kruijer Financiele diensten b.v
Hoofmeester 27
9951LA Winsum
Tel: 0595-443125
Fax: 0595-442739
Email: bert@bertkruijerfd.nl
info@bertkruijerfd.nl

AFM vergunningnummer: 12039786
Autoverzekeringen (ondernemers)


Ook bij de ondernemer is de autoverzekering niet weg te denken en is dan ook vaak onderdeel van het verzekeringspakket. Bij een ondernemer kan de autoverzekering dan ook bestaan in de hoedanigheid van een bestel of vrachtauto of alle andere voertuigen welke aan de onderneming toehoren.

WA dekking

De dekking bestaat natuurlijk uit de verplichte WA dekking (wettelijke aansprakelijkheid). Het voertuig moet minimaal verzekerd zijn voor een WA dekking die de schade aan de tegenpartij dekt door uw toedoen.

WA-extra

Als de auto toch nog een aanzienlijke dagwaarde heeft kan de WA dekking worden uitgebreid met een WA-extra dekking , ook wel mini-casco of beperkte casco dekking genoemd. In het geval van een WA-extra dekking verzekerd u de dagwaarde van uw auto tegen een aantal gebeurtenissen zoals: inbraak of poging tot inbraak, diefstal brand en ruitbreuk. Doorgaans is bij deze schadegevallen geen eigen risico van toepassing.

WA All-risk

Voor nieuwe auto,s en auto,s die vrij nieuw zijn en dus een behoorlijke cataloguswaarde vertegenwoordigen is de All-risk dekking. Deze wordt ook wel casco complete dekking of volledig casco dekking genoemd.
Naast de dekking van verplichte WA en WA-extra is de All-risk dekking nog veel uitgebreider. De dekking bestaat dan ook uit de eigen schade bij een aanrijding of vandalisme. Vrijwel alle risico,s zijn nu verzekerd. Vaak is een eigen risico van toepassing.

Extra dekkingen

Naast bovenstaande verzekeringsvormen kan uw autoverzekering nog worden uitgebreid met een persoonlijke ongevallen inzittenden verzekering en een rechtsbijstandverzekering voor in het verkeer. Ook is een eigen vervoer verzekering geen overbodige luxe . Deze verzekeringsvorm dekt alle zaken die een ondernemer zelf of zijn werknemer in de auto vervoert b.v. de gereedschappen van een timmerbedrijf. Ook hebben wij verzekeringen voor de goederen die de ondernemer in opdracht vervoert.

Wagenparkverzekering

Voor meerdere voertuigen ( vaak 10 of meer) kunt u een speciale wagenparkverzekering afsluiten. Deze wordt op maat gemaakt. De samenstelling van uw wagenpark , het soort vervoer, het vervoersgebied en het schadeverloop bepalen de dekking en de premie.
Verwerkingstijd: 0.01 seconden