NAW Gegevens

Bert Kruijer Financiele diensten b.v
Hoofmeester 27
9951LA Winsum
Tel: 0595-443125
Fax: 0595-442739
Email: bert@bertkruijerfd.nl
info@bertkruijerfd.nl

AFM vergunningnummer: 12039786
De Uitvaartverzekering in geld


Met een uitvaartverzekering in geld verzeker je je tegen de kosten die een uitvaart met zich meebrengt. De verzekeraar keert een geldbedrag uit waarmee de nabestaanden de nota van de uitvaart kunnen voldoen.
Welke uitvaart past nu bij jou? Dit is afhankelijk van je persoonlijke wensen. De hoogte van de uitkering bepaal jezelf , maar ik kan je daarin adviseren. Er zijn veel verschillen in kosten van een uitvaart te beginnen bij de keuze van een crematie of een begrafenis maar ook regionaal kunnen de kosten van begraven verschillen.
Om ervoor te zorgen dat je verzekering straks alle kosten dekt, raden we je aan om je uitvaartverzekering zo af en toe eens opnieuw te bezien. De premie voor een uitvaartverzekering is afhankelijk van leeftijd, geslacht, looptijd en de hoogte van de verzekerde waarde.
Bij de optie rekenmodule kunt uzelf uw premie berekenen. Als u uw uitvaartverzekering wenst af te sluiten kunt u mij uiteraard bellen voor een afspraak maar u kunt ook op deze internetsite zelf uw verzekering afsluiten onder de optie online afsluiten.
Verwerkingstijd: 0.07 seconden