NAW Gegevens

Bert Kruijer Financiele diensten b.v
Hoofmeester 27
9951LA Winsum
Tel: 0595-443125
Fax: 0595-442739
Email: bert@bertkruijerfd.nl
info@bertkruijerfd.nl

AFM vergunningnummer: 12039786
Verhuizen


Van de ene naar de andere woning verhuizen is niet enkel uw huisraad verhuizen naar De nieuwe woning, er komt vaak veel meer bij kijken.
In een eerste oriëntatie is het van belang te weten of u de woonlasten kan betalen . Als het een huurwoning betreft is de nieuwe huur van belang maar komen hier nog andere Kosten bij b.v. service kosten . En komt u wel in aanmerking voor een huurtoeslag. Als het een eigen woning betreft moet de bestaande hypotheek aangepast worden, maar kunt u deze nieuwe eventueel hogere maandlast wel dragen en wil mijn geldverstrekker mij de nieuwe hypotheeksom wel verstrekken?
Maar ook zijn er zaken waar u over moet nadenken zoals een inboedelverzekering en dekt deze de schade ook tijdens het verhuizen? Alle overige instanties dus ook uw verzekeraar moet op de hoogte zijn van uw verhuizing om ervoor te zorgen dat in de nieuwe woning U ook weer gas en licht heeft , weer internet en ga zomaar door.
U kunt uw verhuizing ook op deze internet site aangeven onder de optie adres wijzigen. Ik zal er dan voor zorgdragen dat u ook op uw nieuwe adres weer voldoende verzekerd bent.
Verwerkingstijd: 0.01 seconden